Wymiana filtrów.

Wymiana filtrów.

Postautor: kuroliszek » 08 wrz 2016, 23:51

Czy można samodzielnie wymienać filtry w ekspresach do kawy, czy raczej trzeba się zgłaszać do jakiegoś serwisu.
Awatar użytkownika
kuroliszek
 
Posty: 132
Rejestracja: 20 lut 2014, 9:29
Lokalizacja: Chorzów

Wymiana filtrów.

Postautor: vulgaris » 09 wrz 2016, 1:39

Jeśli masz pewność, że potrafisz to zrobic samodzielnie to samodzielnie to zrob. Raczej nic nie popsujesz. Warto jednak kupic filtry w dobrym sklepie, jak na przykład filtrosfera.pl, to będziesz miał pewność, ze wszystko do siebie pasuje.
Awatar użytkownika
vulgaris
 
Posty: 135
Rejestracja: 20 lut 2014, 9:27
Lokalizacja: Bydgoszcz

Wymiana filtrów.

Postautor: kuroliszek » 09 wrz 2016, 2:00

Jeszcze nie kupiłem filtrów, bo nie wiedziałem, czy mogę to samodzielnie robić. Ale skorzystam z tego namiaru, dzieki.
Awatar użytkownika
kuroliszek
 
Posty: 132
Rejestracja: 20 lut 2014, 9:29
Lokalizacja: Chorzów

Wymiana filtrów.

Postautor: Aleksandra666 » 09 wrz 2016, 2:41

Ja stosuję do ekspresu filtry marki Krups i zawsze sama wymieniam. Nikt mi nie musial pokazywac jak to się robi. Otwierasz pokrywe, znajdujesz filtr, wykręcasz i wkręcasz, to jest cala filozofia, dziecko by sobie poradzilo.
Awatar użytkownika
Aleksandra666
 
Posty: 58
Rejestracja: 14 lip 2015, 12:04
Lokalizacja: Andrzejow

Wymiana filtrów.

Postautor: smerfetka » 09 wrz 2016, 3:41

Ja tam dziecku nie daje takich czynności do roboty :)
Awatar użytkownika
smerfetka
 
Posty: 52
Rejestracja: 14 lip 2015, 12:05
Lokalizacja: Radom

Wymiana filtrów.

Postautor: Aleksandra666 » 09 wrz 2016, 5:11

No ja tez nie daje, tylko podaje przykład jakie to jest proste…
Awatar użytkownika
Aleksandra666
 
Posty: 58
Rejestracja: 14 lip 2015, 12:04
Lokalizacja: Andrzejow

Wymiana filtrów.

Postautor: kathina » 09 wrz 2016, 7:29

A moje dziecko filtr do dzbanka Maxtra samo zmieniało ostatnio. Nie mialam żadnych oporów, żeby mu na to pozwolic, bo to nie urządzenie elektryczne, a jak mus ię chciało pić to bardzo dobrze, że sobie samo poradziło :))))
Awatar użytkownika
kathina
 
Posty: 96
Rejestracja: 20 lut 2014, 9:38
Lokalizacja: Iława


Wróć do O wszystkim innym

cron

x